RSS

måndag 22 augusti 2011

17 månader och lite till!

Så stor är vår lilla grabb nu, helt otroligt! Han har en vilja av stål och har bråttom att få som han vill. Han älskar att vara utomhus och köra med sin gräsklippare eller gå ner till traktorerna och titta på dem. Springer iväg själv gör han gärna - tur vi inte bor vid någon stor väg! Inomhus är det bilar, bilar, bilar och lite böcker som gäller. Leka med kastruller och stekpannor är också kul.

En charmknutte är han också, och gör sig gärna till lite extra ibland så att vi skrattar åt honom.
    Pratar så mycket gör han inte, men han visar med kroppsspråket vad han menar. Vad är det? Slut? Borta? Bok, gosig, trött, gå ut... Och de gånger vi inte lyckas förstå vad han menar blir han väldigt frustrerad.






Och stora Ossi ska få ett syskon i januari, hur ska det gå? Han blir nog lite avundsjuk tror jag, van vid att få uppmärksamhet hela dagarna som han är eftersom jag är hemmamamma! Tanken är att han ska börja på 15-timmars i april om det finns någon plats, förskolan lär visst vara full för tillfället i alla fall men vi får väl se. Om vi ansöker nu så kanske det finns plats i vår. ÖF har ju varit stängt större delen av sommaren, så vi måste verkligen se till att komma iväg några gånger i veckan nu när det öppnar igen. Han kan vara väldigt avvaktande mot andra barn om han inte träffat några i samma ålder på ett tag.

// Sabina

0 kommentarer: