RSS

tisdag 8 mars 2011

Börja blogga igen?

Sitter och funderade ikväll om jag skulle orka skriva ett blogginlägg - tycker det är kul att skriva, faktiskt! Men det känns såå dött utan att ha en digitalkamera. Båda våra kameror är trasiga, någon ny blir det väl inte heller på ett tag kan jag tänka. Min dator med bluetooth är såld, så att överföra bilder från mobilen (som dessutom är sämst) blir så krångligt. Inte kul att använda de man lägger upp på fejjan under dagen heller, då typ alla redan sett dem...

Men men, det får bli en gamla bilder idag i alla fall, bland annat på huset vi hyr här ute på landet! Vi trivs hur bra som helst, det kändes hemma redan de första dagarna. Någon jag inte kan påstå att lägenheten ute i Tegelviken någonsin gjorde, faktiskt. Det gick inte att få till någon mysfaktor där, helt enkelt.

Annat än inflyttningen har det inte hänt så mycket nytt, nu i februari har vi varit sjuka gång på gång så vi har ju mest varit hemma och på babycafé någon gång. Vi har numer två katter, nytillskottet i familjen heter Chico och är fet och svart-vit.

Ossi-possi blir snart ett år och utvecklas för varje dag. Idag satt han till exempel och låtsades flytta över mat (?) från en kastrull till tallrik med en slev, bytte till sked och låtsades äta på tallriken. Han kryper dock fortfarande, men har stått några gånger själv när han pysslat med något och inte tänkt på det. Han går nog snart när han väl vågar släppa. Sen är ju inte ett år sent att börja gå, haha. Han har ju minst ett halvt år på sig till! Det är antagligen skönt att han väntar... för husfridens skull ;-)

Ikväll blir det att äta minutbiff (aldrig testat förut) med kantarellsås, någon form av potatis och stekt sparris. Förhoppningsvis blir det mumma. Det här blir min och Johannes sista lugna kväll, för i morgon natt åker han iväg till Finland och kommer inte hem förrän måndag! Det är hans gammelfaster som har gått bort, och begravningen är på lördagen. Jag och Ossi stannar hemma och ska hälsa på mummi på fredag och fira hennes födelsedag lite.

Håll till godo!

// Sabina

2 kommentarer:

Petri Torvinen sa...

måste väl låta lillen smaka på första semlan?

Det är internationella kvinnodagen och semledagen idag.

Ha det bra.

/Petri Torvinen (http://reconstrucdead.blogg.se/)

Sabina sa...

Han tyckte inte det var så vidare gott, kan meddelas. Brödet var nog det godaste om nu något föll i smaken ;-)