RSS

tisdag 15 mars 2011

Kul kul ^.^

För ett tag sen (ja, ett bra tag sen) var vi hos Johannes syrra på fika och diskuterade förlossningar - det är mycket trevligt tillsammans med en riktigt kladdig bulle f.ö.! Iaf så säger hon att hennes näst yngsta var så jobbig eftersom han kom med ansiktet vänt uppåt. Usch, tänkte då jag - det lät ju inte kul.
"Men det gjorde Ossian också!" säger Johannes då.
    Väldigt trevligt att det stod i förlossningsjournalen då?! Johannes hade ju inte läst om olika "bjudningar" så det hade nog inte tänkt på, men det är ju ändå så ovanligt så något kunde de ju ha sagt om det på förlossningen kan man tycka. Lite cred för att man tokkrystade i en timma, tack! :-D

Idag har vi hälsat på Mummi som ska in på sjukhuset i morgon för prover och sen stor operation på torsdag. Hon hoppades att det är en lyckodag eftersom det är Ossians födelsedag. I morgon ska Johannes såklart få kaffe på sängen och sina två små paket, sen blir det full fart med att skura golv och baka. Inte riktigt bestämt vad jag ska baka än, kolakakor är väl givet men sen... Blir i alla fall en godis- och en frukttårta.
    Vi ska också duka långbord inne i finrummet som är tomt nu - perfekt!

Godistårta: nutella, kolasås gjord på kondenserad mjölk, smarties, gelehallon och Milky Way. Sötbomb!
Frukttårta: banan, marsán, kiwi, vindruvor och kanske någon mer frukt - ska se vad som finns för gott i affären i morgon. Men tårtorna görs ju såklart på torsdag.
Grädde på båda ofc...

Nu väntar vi på Erik och Mackan på 6:an. Veckans TV-höjdpunkt!

// Sabina

0 kommentarer: