RSS

söndag 24 oktober 2010

Regn, regn, regn

Det är en himla pisseblöta idag...

Ossian är frisk nu, febern försvann i fredags och då blev han alldeles prickig på kroppen. Vi trodde fortfarande att han hade ont i öronen, för han blev ledsen varje gång vi la honom ner, så vi var uppe på jouren. Han hade inget som syntes i öronen, och prickarna var virusprickar. Han var lite röd i halsen. Så ont i halsen har han säkert, men han har ju ätit bra ändå och inte som sist.

Vi firade lillebror igår med middag och tårta. Han hade fått ett spel av mamma och pappa som inte fungerade riktigt med grafiken, så jag tillbringade största delen av kalaset med att försöka få hem och installera drivisar för ATI - seg dator, därför tog det så lång tid. Men spelet hoppade igång och fungerade sen, så det var väl värt det!
   Mamma fick sin försenade födelsedagspresent, en klocka. Hittade den på Guldfynd, och jag ville ju egentligen ha den själv... ;-)

Jag har börjat spela Tomb Raider Underworld, det är ju görskoj. Sitter dock fast lite sen i gårkväll, i Croft Manor. Det där med porten och elden, fattar inte hur jag ska komma in i den där porten...

Nu är det dags för blöjbyte, och sen ska nog Lilleman sova en stund.

// Sabina

0 kommentarer: