RSS

torsdag 4 november 2010

Babycafé

Igår så gick jag, Ossian, Sara och Tindra på babysång/café här på Väster (mitt i höststormarna). Först trodde vi att det bara skulle bli vi två där, men så kom det två bebisar till och en lite större pojke. Det blev inte så mycket sång, direkt, typ 4-5 stycken bara! Blev lite besviken på det, men det var kul för Ossian att leka där och sitta och fika med alla andra lite senare. Han fick gröt och majskrokar.
    Tindra tyckte väl också det var kul med sång och att titta på de andra bebisarna, men hon slocknade på slutet, haha. Stackars liten :-P

Min familj var här igår och fikade, och mina småsyskon spelade lite och förundrades över våra snabba datorer (höhö). Men eftersom de kom lite senare än vi sagt från början så hann de inte spela så mycket direkt. Ossian visade sina nya kunskaper i ålning och armhävningar, och bjöd på sång. Han säger nämligen "aaahhhhhhhhhh" i en mycket lång och hållbar ton... hela tiden. Det dröjer nog inte så länge innan han förstår att synka armar och ben med varandra och kravlar iväg på riktigt.

Sen fick vi ett sms från Ossians farfar att det fanns en present hemma hos Mummi från en tant. Vi gick dit en sväng på kvällen, och det var ett jättefint matset han hade fått. Mickey Mouse Clubhouse, med två tallrikar och en mugg. Det var dock i porslin, så vi sparar nog det något år!

Ossian som har levt efter sommartid några mornar nu börjar nog ställa in sig. Idag gick vi upp 7.30, visserligen med några uppvak, men det är bättre än att han är klarvaken kvart i 6!

// Sabina

0 kommentarer: