RSS

onsdag 7 juli 2010

Det var längesen sist!

Jag har inte skrivit på bra många dagar nu, men vi har mest tagit det lugnt. Igår var min brorsdotter här från klockan 7-16 ungefär, när brorsan jobbade. Fritids är ju stängt för sommaren :-)
    Hon badade tre gånger, men det var inte jätteskönt eftersom det blåste.
  
Vi har kommit på att när man ligger i långgarderoben och sover så hör man inte ytterdörren! En dag så var vi vakna men låg i sängen, brorsan knackar på där nere men åker iväg igen för att han trodde att vi var på promenad. Likadant var det igår, haha. Jag hade satt alarmet och var vaken i sängen och skulle dra på mig brallorna när han ringer i telefonen och undrar om vi var uppe! Då stod dom och knackade på där nere, lmao...

På fredag drar vi till Båstad, Johannes pappa hänger med. Vi ska bo hos hans faster, och tydligen skulle hon ha lite mer folk på besök - så vi får se hur det blir med platsen. Vi ska i alla fall hälsa på mamma och pappa ute i husvagnen och strosa omkring lite vid havet, har vi tänkt.
    Jag har gjort en lista på allt vi måste hinna med innan vi åker, Johannes tror vi hinner med allt i morgon men det tror inte jag ;-)
    Ska i alla fall tvätta och plocka lite idag, så får vi väl gå upp skapligt i morgon och fixa resten. Vi tänkte åka runt elva-tolv på fredag i alla fall.

Det kommer bli som Tetris när vi ska få in packningen i bilen, nu har vi ju inte möjlighet att först åka dit med vagnen som vi gjorde till landet. Men det ska väl gå! Och Lina får såklart åka i baksätet :-)


I fredags så var Johan, Markus och Robby här och grillade lite. Det var trevligt, men lite jobbigt eftersom de fortsatte diskutera bönders politik med höggafflar och EU-bidrag till halv tre på natten så att man inte kunde sova.

Idag så ska vi till stan och fylla på blöj- och tvättservettförrådet och säga hej till Smulan (och se om växterna lever) och så ska Johannes köpa sig ett par vettiga sandaler. Men som sagt, först och främst blir det att slänga in tvätten i maskinen (efter kaffet).

// Sabina

0 kommentarer: