RSS

torsdag 15 juli 2010

Matslarvsdag

Hmmm, jo idag har vi bara ätit skräp. Pizza, fika, sourcreamrings och godis. Dessutom står det en cola och väntar på mig i kylen! Tur det blir en promenad till stan i morgon och fika med Sara. Ja, promenaden är ju nyttig i alla fall ;-) 


Ossian mumsade i sig resten av burken med morot- och palsternackspuré idag, han gillar det verkligen! Dessutom drack han vatten ur pipmugg, så i morgon ska vi göra ett försök med ersättning i den och se om det går bättre än flaskan. Vi tänker inte byta ut amningen, men det är bra att veta om han kan dricka det ifall jag vill iväg och klippa mig eller liknande, något som tar en stund.

Vi har varit en sväng på Övralid med Johannes faster och pappa också, men det blev en rätt kort visit eftersom det började regna när vi var där. Så därefter tog vi datorn till Mummi och visade bilder från Båstad - och efter en stund så kom det ett skyfall utan dess like! Det var bara att springa hem och stänga balkongdörren till vardagsrummet, det var dyblött på golvet.
    Ossian började jag lägga redan tjugo i åtta idag, han var trött och gnällig. Så han somnade ungefär fem i halv nio. Nu sitter vi på balkongen med datorerna och njuter av skuggan. Får se om man skulle dra i gång något spel...

// Sabina

0 kommentarer: