RSS

fredag 2 juli 2010

Nuuu kommer nog värmeböljan

Temperaturen låg på 25 grader klockan 11 i förmiddags, nu har jag inte kollat på en stund - men det lär vara varmare. Blir lätt ett dopp sen!



Igår fick Ossian smakis för första gången, potatis & palsternacka :-) Det såg ganska kul ut. Hans mage verkade klara det bra, så han ska få ett par teskedar idag också.

Vi har fått in ganska bra rutiner de två senaste veckorna. På morgonen äter och somnar Ossian om två gånger, så runt halv tio - tio går vi upp för dagen. Vid halv ett-ett så börjar han bli lite kinkig, så då får han somna och sover till kanske klockan tre ungefär. Sova för natten börjar klockan åtta, då är det blöjbyte och pyjamas och nersläckt rum. Han har verkligen kommit till ro här ute på landet. Jag och Johannes är inte direkt sugna på att åka tillbaka till lägenheten heller... -.-

Han har blivit mer och mer busig senaste dagarna också. När han äter och börjar bli mätt så kan han släppa och titta upp och flina, säger man "tittut" så skrattar han. Så tar han några tutt igen och vill göra samma sak igen, haha. Det går bättre att ligga på mage nu också, han gnäller inte direkt i alla fall och håller upp huvudet och axlarna jättebra och försöker kravla iväg.

Nu ska jag steka lite färskpotatis och korv, sen kommer Johannes kusin(er) och grillar till kvällen!

// Sabina

0 kommentarer: