RSS

torsdag 1 juli 2010

Varma dagar

Det har ju varit kanonvarmt senaste två dagarna, och verkar bli likadant idag. Men det har ni närbelägna läsare säkert redan märkt ;-)
   Blåser en del gör det här ute på slätta, och tydligen ännu värre i stan - vi var där en sväng igår och höll på att blåsa bort från Galleriataket!

Först tog vi en snabb lunch på Pekkas, Johannes en riktigt grisig hamburgare och jag en french hotdog. Ossian satt i selen och fick ketchup på tröjan från pappas hamburgare, haha. Så kikade vi lite i butikerna, efter sandaler bland annat, men hittade just inget. Så blev det en sväng till systemet, Johannes mamma fick ett par Bacardi Breezer som hon ska testa ikväll. Jag ska köra hem henne och cykeln efter att vi har grillat.
    Efter systemet så blev det Maxi och vi inhandlade klor, lite grillgrejer och två puréer till Ossi som ska få sina första smakisar idag! Det blir potatis/palsternacka som första smak, det låter ju inte vidare gott alltså. Så tog vi en burk katrinplommon ifall han blir hård i magen av det nya. Vi har tänkt filma när han ska äta på riktigt för första gången, så kan hända att det kommer upp en video till våra facebookvänner åtminstone!

Att sova i resesängen har inte varit några problem alls för grabben, han har sovit hela nätterna och somnar gott. Igår tog läggningen bara en halvtimme! Det var nog ett smart val att bara ta med hans madrass och täcke och lämna klumpiga sängen hemma.

Just nu sitter vi på altanen som vanligt, dricker lite kaffe och äter en budapestbakelse. Än så länge är det inte så värst varmt, det är lagom med jeans och t-shirt.

Johan ska hit på fredag och grilla, tror han skulle sova över. Det var nog mest ett morgondopp som hägrade!

// Sabina

0 kommentarer: