RSS

lördag 4 september 2010

Ingen öronflammation! :-)

Nej, Ossi hade ingen öroninflammation som tur var! Vi var på jourcentralen och hon tittade igenom honom ordentligt (lyssnade på hjärta, lungor, tittade i halsen, i öronen och kände på halsen). Hon trodde att det var tryck i örat som gjorde ont, det var inte något rött eller så.
    Jätteskönt! Så nu får vi fortsätta med Alvedon, näsdroppar och högt huvudläge några dagar och hoppas att det inte blir öroninflammation utav det.

Både jag och Ossian mår bättre idag, jag känner mig nästan helst frisk. Bara trött i huvudet liksom. Johannes däremot har fått "kallsupskänslan" så vi får se om det är hans tur att bli sjuk nu.... Han brukar i och för sig klara sig, eftersom han blir utsatt för så mycket baciller i jobbet. Kräftfisket ikväll fick vi i alla fall strunta i, det blir nog för kallt att sitta bredvid kanalen för oss alla tre.

I morgon ska Johannes laga thaikäk, gött. Får hoppas att han inte förlorar smaken tills dess, då blir det väl rejält starkt, haha.

Vi var och förtidsröstade idag på biblioteket, och efter det blev det en colafloat på Lilla Hem. Geez, så mätt man blev... jag är det fortfarande! Cola, två skopor vaniljglass och grädde on top - kaloribomb.

// Sabina

0 kommentarer: