RSS

måndag 28 juni 2010

Nu sitter vi ute på landet

... och snart är det dags att sova!

Vi kom hit på eftermiddagen och har slappat oss genom dagen. Nu känns det mer som att det är semester, särskilt som vädret är kanon och vattnet i poolen är varmt (26 grader). Jisses så mycket packning vi tog med oss, undrar om vi kommer få användning för allt. Det är sånt som märks.

Ossian fick med sig sin madrass hemifrån som vi la i mina föräldrars resesäng. Han var nog lite tveksam först, plus att han hade lite magont, men han somnade i alla fall som en gris ungefär halv tio. Började lägga honom åtta, så det tog sin lilla tid idag också. Men han kände väl igen sin madrass och täcke och beslutade sig för att han kunde sova där tillslut. Vi får se om han vaknar något i natt eller om det går bra!
    Johannes och jag sover i min gamla säng i långgarderoben, det blir trångt - men vi testade ju att sova i vattensängen förra året och det var ingenting för oss. Johannes la sig nämligen tvärs över sängen och jag rullade ner i kanten!

Just nu sitter vi ute på altanen och surfar, det är inga grannar som stör sig på att vi har ljud på och att vi pratar. Så jävla gött - jag vill bo på landet igen. Man kan inte slappna av i stan på samma sätt, särskilt inte när det känns som att man bor i ett radhus delat med flera familjer, det är nackdelen med loftgångshus. Trappuppgångar är mer anonyma på det viset.
    Men har vi tur kanske det finns möjlighet att bo på landet, vi måste höra oss för lite mer. Det vore ju toppen i så fall, Johannes skulle få närmare till jobbet och allt.

Smulan är hemma själv, och vi försöker intala oss att hon bara tycker att det är skönt. Nu kan hon ju sova var hon vill och vara på köksbordet utan att bli undanknuffad och störd. Johan har lovat att titta in en stund varje dag och se på en film eller något och vara lite sällskap, vi köpte ett sexpack åt honom och ställde i kylen ifall han blir sewgen.

Nu väntar vi också med spänning på värmeböljan. Blir ingen tur till Båstad/Torekov så länge det är trettio grader varmt i alla fall - inte med våran skruttiga luftkonditionering i bilen.

// Sabina

0 kommentarer: