RSS

lördag 20 mars 2010

Äntligen hemma =)

Ossian föddes på onsdagskvällen, och igår kom vi äntligen hem. Dagarna känns så långa på sjukhus...

Allt gick rätt bra, det blev lite bråttom på slutet eftersom Ossian inte fick ordentligt med syre så hjärtljuden försvann då och då. Men han kom ut med ett klipp, lite blå en stund men sen fick han "full poäng" efter ett par minuter. Jag kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg vidare mycket av sista timmen, de drog upp lustgasen på 100% så han kunde få i sig lite mer. Fast det kanske inte är någon större förlust - det är väl sånt som gör att folk skaffar både 2 och fler barn! Huvudsaken var att han kom ut och mådde bra.
    Första natten var vi på vanliga BB, men nästa dag fick vi flytta till special-BB eftersom han inte riktigt förstod hur han skulle suga. Till slut så fick vi i alla fall en sorts napp att sätta på bröstet, och då blev det fart på maten. Nu äter han jättebra, så hoppas han inte gått ner för mycket i morgon när vi ska på återbesök och kolla vikt, ta PKU-testet och se så han inte fått gulsot.

Allt går i väldigt lugn takt här hemma, hoppas ni förstår att vi stänger av mobilerna då och då osv. Så fort man blundar börjar dom nämligen ringa och pipa, hehe. Nu kommer snart farfar Pentti med fika! Gött!



// Sabina

0 kommentarer: