RSS

tisdag 30 mars 2010

Bajskalas

Efter lite hjälp så blev det ändå av, känns skönt! Han har också fått sina första droppar Minifom, så vi väntar med spänning på resultat om någon/några dagar. Om det inte verkar hjälpa så har vi ju Semperdroppar att ta till också, efter det blir det att rulla ner från Omberg.


Ossian har varit ganska lugn annars idag, vi var ute på en skön promenad med barnvagnen till stan och sen till farmor Rinta. Han sov nästan hela tiden hemma hos henne också, i alla fall tills mössan åkte ner alldeles för långt i ansiktet på honom.
    Vädret har lyft vårt humör väldigt bra förresten! Igår kändes allting mindre bra, men idag var det kanoners. Lite vardagslyx med det där goda alkoholfria mousserande vinet blev det idag också.



Släkten Rinta går förresten i oro över var herr Tommy tagit vägen, lyckosten som åkte till Vegas! Ingen verkar veta om han lyckats komma hem än, haha. Jag är säker på att det går bra för dem =)
    Nu på kvällen har vi haft ett halvt öga på hockeyn, synd bara att de inte visade LHC-Frölunda på en kanal vi kunde se. Jag håller ju på Frölunda och Johannes på LHC, jäkla skit att LHC vann...!
    Skickade också efter en massa foton, eller de håller på att laddas upp nu i skrivandes stund. Hoppas datorn orkar hålla ut, den börjar bli lite svajig i psyket så här på kvällen. Våra föräldrar ville ju såklart ha bilder att hålla i, ingen är så hemma på datorer. Då fungerar pappersfoton bäst! Och vi vill såklart ha att sätta in i ett album, det är så tråkigt när hårddiskarna kraschar och tar med sig alla fina bilder med sig.

// Sabina

0 kommentarer: