RSS

måndag 1 mars 2010

Städat, tvättstuga & försäkringskassan

Jaa, idag gör vi allt för att herr Ossian ska vilja komma ut. Började med att städa här hemma, sen tog vi en promenad till stan och gick till Försäkringskassan för att få svar på lite frågor och Johannes lämnade sina inkomstuppgifter.
    Dom är så envisa med att man inte ska lämna papper förrän man skickar in begäran om pappadagar, men Johannes var envis så då gick hon med på att ta in dom i alla fall. Görbra, en sak mindre att tänka på när man ska skicka in sånt - som ju faktiskt går lättast att göra på datorn. Inkomstuppgifterna däremot går väl bara att skicka in via post eller lämna till dem som vi gjorde idag.
    Efter Försäkringskassan gick vi till Ubbes och åt varsin jättegod semla, mums! Jag blir aldrig trött på semlor!

Nu när vi kom hem igen så började tvättstugan, ska tvätta det mesta vi har känns det som. Kläder, handdukar och sängkläder. Skönt att göra det ordentligt, så man har så det räcker med rena kläder. Ingen vet ju när vi har tid att tvätta nästa gång!
    Vid klockan 6 kommer Johannes pappa hit och sen åker de till SkrattJohan och Elin i CHB och hämtar deras TV som vi ska få för 50 kronor. En 44" och stor som ett hus, det ska bli skönt med större bild. Burken vi har nu klagar alla på är så liten, och jo - det är den! Man ser inte resultaten på sporten ens...
    I alla fall väldigt schysst av dem!

Har lite känningar i magen, men det blir säkert inget denna gången heller. Vi får väl se sen efter alla tvättomgångar!

Sommar, sol & glass - det vore härligt!

// Sabina

0 kommentarer: