RSS

lördag 27 mars 2010

Lördag

Lördag blir lite fixardag, om lilleman tillåter. Han har haft ont i magen sen igår, nu har det kanske släppt lite för tillfället. Så fort han äter kommer det tillbaka, jättetråkigt! Hoppas han inte är känslig mot mjölk eller så, jag är ju det lite halvt och det går väl kanske i arv. Ska ringa till rådfrågningen sen och se om man skulle testa att låta bli mjölkprodukter ett tag.
    Fixa blir det idag, som sagt. Johannes ska iväg och klippa av sig håret snart, det blir fint utan svintotussen ;-) Jag ska diska lite och sen åka till OKQ8 och väga ett par böcker som en vill köpa av mig, tjohoo! Hoppas inte frakten är svindyr bara... de väger ju en del. Vi ska bada Ossian också, han kräktes nämligen rakt ut förut och det hamnade i håret och lite varstans...

Igår hade vi det jättemysigt, gick en runda på stan och handlade lite och hyrde tre filmer (Äntligen midsommar, 2012, Adventure Land).

Vi kollade på Äntligen midsommar med lite alkoholfritt vin och käk från Napoli. Filmen var väl sådär, några roliga moments fann ju. Men att han från Beverly Hills var med kändes sååå malplacerat... De hade kunnat lägga en lite större slant på övriga filmen istället. 

// Sabina

0 kommentarer: