RSS

tisdag 4 maj 2010

Krillning (grillning) & föräldragrupp

I söndags gick vi först tipspromenaden i Råssnäs med Ossians farmor och farfar, sen gick vi till farmor Rinta och grillade. Johan och Daniel var där, och det blev massvis med kött - men vi åt upp alltihop ;-) Till det pommes, sallad och baugetter. Traditionsenlig grillning, med andra ord!

Idag ska jag med Ossian till föräldragruppen och väga honom samtidigt. Vi får se om han har gått upp som han ska trots att han sover länge på nätterna nu, han sover ju 6-8 timmar i alla fall med få undantag.
    Igår var han vaken i en evighet på dagen, men det har han sovit ikapp i natt och i morse. Har han inte gått upp så får vi börja väcka honom och ge mat på nätterna! Hoppas det inte behövs.

Mamma ringde och frågade igår om jag ville med på cirkus, och det hade väl varit kul i och för sig - men var skulle jag göra av Ossian på de där höga bänkarna? Det får bli när han blivit lite större och kan vara med och titta!
    Vi funderar på att grilla hemma hos mamma och pappa i morgon. Johannes är ledig onsdag och torsdag, och han missar ju alltid att följa med hem till dem så vi tänkte att vi skulle passa på nu.
    Vi rättade också tipspromenaden, och hade 8 rätt av 12 och var helt fel ute på skiljefrågan, haha. Det var svårare frågor än jag trodde!

Matning i Mommis kök. Mommi = gammelfarmor, vet inte riktigt hur det stavas men så låter det i alla fall!
    Synd att Ossians gammelmormor aldrig fått träffa honom...

// Sabina

0 kommentarer: