RSS

tisdag 11 maj 2010

Tisdag

Det har varit två lugna dagar, vi har bara varit hemma och inte gjort så värst mycket. Johannes var ledig igår, så vi hämtade biljetterna till Kolmården och fick en liten kylväska på köpet, haha. Den blir lagom till några mackor och en burk läsk!
    Vi såg på Avatar i söndags, den var ju fenomenalt snygg - och storyn var bra. Den ska nog inhandlas någon gång, känns som att man kan se den fler gånger utan att tröttna ett dugg.

Ossi fick en badponcho från IKEA av sin farfar, det blir mysigt när han har badat. Och den var rätt rejäl i storleken, så den kommer användas i många år framöver! Kaninöron på luvan och allt :-)
    Idag gick jag och Ossi upp halv åtta, han har sovit lite oroligt eftersom jag slarvat med maten. Men han har ju inte på långa vägar så ont som förut, det är skönt. Kanske börjar det växa bort lite nu, när han snart är två månader - vilket han blir på måndag. Han har legat och pratat med sitt babygym (vi köpte ett av grannen, och han gillar det verkligen) och höll på att somna på filten. Så nu ligger han i sin säng och jag tror att han somnade om. Det är nog första gången han har somnat utan mat?

I morgon så är det dags för Talangjakt, min lillasyster ska uppträda med en Elin Lanto-låt med sina kompisar. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran.
    Så det blir ju tidig morgon i morgon också, Talangjakten börjar kvart över åtta i Klockrike. Det ska bli kul!

// Sabina

0 kommentarer: