RSS

torsdag 27 maj 2010

Wow!

Nu börjar Huggies tydligen sälja "jeansblöjor"! Fy fasen så häftigt... såna ska Ossian ha!

Idag var min brorsdotter här som sagt, och vi promenerade iväg till hamnen när hon kommit. Johannes började inte jobba förrän halv fem, så vi tog varsin glass på motorcaféet (Ossian ammade) och hon fick en nyckelring med en sån där rosa karbinhake. Sån som alla emo's skulle ha ett tag, ni vet.
Sen så gick vi vidare till lekparken (Ossian ammade igen), och hon körde slut på Johannes, haha. Lagom tills hans buss skulle gå så drog det in väldigt mörka moln, så vi bestämde oss för att promenera hemåt hon och jag. Hade jag vetat att Ossian skulle somna så skönt som han gjorde kunde vi ju ha gått i affärer, men det är ju lite svårt att förutse - minst sagt! Men han sov sen till kvart över sex, faktiskt.
    På hemvägen så började det dugga lite, men vi gick till Östenssons och köpte med oss varma kycklingklubbor hem och gjorde pommes. Så kollade vi på "Vi hade i alla fall tur med vädret" och hon gjorde några klick på the Sims 3. Vid halv sju ungefär så kom brorsan och hämtade henne igen, han hade varit på någon kick-off med jobbet. Det har varit en mysig dag!

// Sabina

0 kommentarer: