RSS

lördag 1 maj 2010

Inget kaffe i baljan, boys!

Jäkla skit, vi glömde köpa kaffe som vanligt! x)
   Det hade annars varit behövligt denna morgon, var uppe kvart i åtta för dagen med Ossi som hade lite ont i magen (men mest var han nog trött). Skulle ju kunna somna om en stund till, men man vill ju ha lite "nöjestid" också! I natt har han ätit som han brukade förut, varannan till var tredje timme. Tror det är bättre att han gör så än somnar i 9 timmar, blir lite dåligt med kiss i blöjan när han gör det nämligen...

För er som ska ha en bebis inom närmaste tiden - det är ingen idé att sucka, just deal with it! Ni  kommer inte bestämma över era sovtider på ett bra tag framöver, haha. Men man glömmer hur trött man är när de är vakna och leksugna, jag lovar. Och skrik är något man får försöka se som "prat" istället, för det är ju just så de kommunicerar. Tänker man på det som gapskrik i ett par timmar blir det tredubbelt så jobbigt att lyssna på.

Idag då - vi får se om vi åker till Godegårds marknad en sväng. Fast jag känner inte direkt för det just nu, det ser ut att börja regna vilken sekund som helst och blåser halv storm. Om solen kommer fram, så gärna. Vi firade Valborg med thaimat och lite äppelcider igår, det blev ingen eld eller så - men vad gör det egentligen. Elda kan man ju göra själv en annan dag.
    Hoppas på grillväder framåt eftermiddagen, annars slänger vi in fläskfilén i ugnen som sagt! =)

// Sabina

0 kommentarer: