RSS

torsdag 13 maj 2010

Mat i överflöd...

... har jag i brösten just nu! Men Ossi kommer antagligen sova till i morgon bitti, så det är bara att räkna med blött täcke i natt också. Bröstpumpen gillar jag inte något vidare, geez - vilket sug det är i den ^^

Nu är Johannes ledig i ett par dagar, och börjar lite senare på tisdag. Det ska bli skönt! Känns som att vi aldrig ses när han jobbar sina "klockan-12-till-kvällen-pass". Och ska bli nice att inte behöva ta hand om i stort sett varenda blöja också. Inte för att det är särskilt jobbigt, men bara känslan av att någon annan gör det är ju skön!
    Är stolt över lillplutten också - han kan amma utan bröstvårtskyddet/amningsnappen nu! En sak mindre att krångla med! Igår så förstod han plötsligt hur man gjorde, bara sådär. Utan att bli arg eller någonting. Och det känns som att det genast blev bättre fart på maten, med nappen så var han ju tvungen att suga lite extra mycket innan det kom.


Det har varit fullt upp både igår och idag. Igår var det ju Talangjakt, min lillasyster och hennes vänner uppträdde med en Elin Lanto-låt. Självklart skulle Ossian ha mat precis då, men pappa lyckades spela in sista mínuten av showen i alla fall, och de var duktiga! Tyvärr vann de inget pris... Men diplom fick de. (Ni hör på slutet att pappa hade lite krångel med kameran!) Lillasyster längst ut till höger.

Idag var vi hos Ossis farmor en sväng, och hans kusiner och farbror med fru var där på fika. Han får träffa mycket folk om dagarna, men det är nog bara bra. Vi är ju en stor släkt, så folkskygg är ingen idé att han blir - hehe.

Får se om det går att grilla i morgon, men väderprognosen verkar förutspå regnväder. Annars lånar vi farmor Rintas baksida, hon är åt västkusthållet över helgen nämligen.
    Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite, läser sångaren i Red Hot Chilipeppers självbiografi för tillfället, och sen sova.

// Sabina

0 kommentarer: