RSS

lördag 15 maj 2010

Sommarkänsla - I like it!

Vilket gött väder det har varit idag! Soligt och varmt, om än blåsigt - men det var varma vindar så det gör inget!

Igår grillade vi, lånade farmor Rintas baksida, och vi var en hel drös med folk. Lagom till hockeyn gick vi hem till oss, jag, Johannes, Robby och farbror Marku. De drog sen till stan och kikade in på Wetternmagasinet och O'learys.
    Jag och Ossian sov som stockar strax efter klockan elva, haha.

Johannes var ju lite bakis idag, men var uppe vid tio-tiden och hjälpte sin storebror att sjösätta deras båt! På eftermiddagen gick vi en sväng med barnvagnen, och denna gång sov Ossi hela vägen till stan och hem innanför dörren. Så skönt, hade inte varit roligt att bli tvungen att slänga fram tuttarna i den här blåsten... Härligt med promenix var det i alla fall. Vi hyrde tre filmer på Hemmakväll igen också, den här gången blev det en komedi, en barnfilm och en skräckis. Jag är för trött för att komma ihåg vad de hette just nu ;-)

Smulan fick gå en liten sväng i sin sele idag också, hon var ganska tveksam först, men sen gick det bra och var spännande! Hon passade på att äta lite gräs, så får se om det kommer ett par hårbollar snart. Hon har ju hulkat förut, men det har aldrig kommit upp något.
    Vi kanske borde köpa en kruka med kattgräs...

// Sabina

0 kommentarer: