RSS

onsdag 11 augusti 2010

Det blir ingen ersättning

Nejps, idag var vi på BVC och kollade Ossians torsk (han hade inte alls mycket, så vi skulle bara fortsätta med Ramlösan) och då passade jag på att fråga om ersättning. Jag har ju inte mycket mjölk kvar, utan det är på morgon och kväll det fungerar att amma fortfarande.
    Sköterskan tyckte inte vi skulle trilskas med ersättning när han vägrar, utan lägga in ett extra mål mat istället. Och så skulle jag fortsätta amma morgon och kväll så länge det går. Så nu kommer han äta såhär:

Morgon/förmiddag: Gröt + amma
Lunch: Burkmat med fruktpuré efteråt
Eftermiddag: Burkmat med fruktpuré efteråt (lite senare kan ju det här bli en smörgås och frukt/grönsak istället till exempel)
Kväll: Gröt + amma

Vi ska försöka få i honom lite vatten till maten också, han tycker ju inte det är till för att drickas men han lär sig nog.

Igår var vi på långpromenad, de ska ju lägga fiber på gården så de var inne och borrade högljutt i väggarna. Ossian var lite rädd och kunde förstås inte sova, så vi var ute och gick mellan 12-16. Tog en fika på Ubbes och besökte Återvinningen. Så ikväll ska jag, pappa och mamma hämta en soffa och fåtölj därifrån! Trästomme med blommiga dynor, vi tyckte den var rätt så häftig ;-) 
    Aktar vi oss inte sitter vi väl snart i en lägenhet full med 20-30-tals och 60-70-tals prylar! 


Sent på kvällen kom Johannes pappa och farmor hem från Finland, så vi fick finsk korv, två snusdosor (skitsnygga!) en bilderbok på finska, byxor och t-shirt och ett Ville Vikingpussel till Ossian.

// Sabina

2 kommentarer:

jenna sa...

hej, du angående förra inlägget, så antilopen har dom slutat med, den har gått ur sortimentet, du får köpa en begangnad på blocket eller nått. // jenna

Sabina sa...

Jaha, vad konstigt! Det brukar ju sitta lappar om det? Men okej, då vet jag, tack :-)