RSS

fredag 30 april 2010

Valborg

Då var det Valborg - får se om det blir någon brasa till kvällen eller inte. Ska åka till mamma och pappa när Johannes börjar jobba i alla fall. Kanske åker vi och kollar på MC-kortegen eller äter en pizza... då får jag väl ta en sallad utan dressing eller nåt. Pizza utan ost kan vara okej, men då måste man ju ha kebabsås på - och det går ju inte... Man blir lite handikappad utanför hemmet, haha. Här har jag ju allt mjölkfritt, men hemma hos andra blir det att dricka kaffe och äta ett par Mariekex, ungefär.

Ossian sov jättebra i natt, han somnade i bilen vid niosnåret och sov till tjugo över fyra i morse. Och sen till åtta ungefär, skönt med så mycket sömn åt gången. Får se om han håller sig vaken på dagen nu, annars kanske han börjar bli förkyld igen? Väldigt trött liten kille...!
    Han har inte skrikit över ont i magen sen jag åt tårta hemma hos Sara och Gustav, inte så där som förut i alla fall. Han får inte Minifom längre heller, utan verkar klara att få ut pruttarna själv utan problem. Nu har det mest varit "vanligt" ont i magen och lite smågnäll. Han har ju också börjat gnälla när han är trött och vill lägga sig i sin säng, haha - ingen klängbebis det där inte! I sängen blir han jättenöjd och kan ligga och vifta och titta sig omkring i en halvtimme innan han somnar eller vill upp igen.

Idag har jag också tänkt lägga en fläskfilé i marinad ifall vi grillar i morgon med några vänner, eller på söndag hemma hos farmor Rinta! Och blir inget av det av, då ugnssteker vi den - det är nästan lika gott, bara lite röksmak som fattas. Allra helst ska man ju grilla en stund först och sen skjutsa in köttet i ugnen, det blir saftigare när man kan kontrollera värmen.

// Sabina  

0 kommentarer: