RSS

söndag 13 juni 2010

Efter sol kommer regn

Så var det idag i alla fall! Vi tog en tur till stan för att hämta bärsele nummer 2 och ta en fika, vädret var jättebra. Vi köpte med oss från Ströget och satte oss i Stadsparken, det var ju lite liv och rörelse där eftersom Halvvättern var idag.
    Den bärselen vi fick av Sandra (eller till låns, tycker inte hon ska ge bort den!) var riktigt skön. Bredare band och mer stoppad än den förra, mörkblå med ett litet ankare under Baby Björn-texten.

Efter fikat så satte vi oss vid Wetternmagasinet, Johannes tog en whisky (bara för att känna sig ledig, tror jag, för han tycker inte det är gott!) och jag drack en Cola. Det saknades ju lite rom, haha! Ossian åt lite och somnade sen, så han fick åka vagn hem i alla fall. Han satt i bärselen hemifrån.

Bilden här bredvid är från nyåret 08-09, jag saknar faktiskt den där hårfärgen lite... brunsvart. Vi ser ut som zigenare därför att vi ville klä ut oss lite, men så kom vi på att vi ser ut som zigenare i vilket fall som helst...

När vi skulle gå så såg vi att det drog in riktigt jäkla mörka moln över sjön - oh shit, tänkte vi. Vi hinner aldrig hem... Men det gjorde vi, med någon minuts marginal. Sen började det ösregna, vilket passade bra för vi hade tvättstugan på kvällspasset. Alla sängkläder, högvis med handdukar och kläder hann vi med innan klockan tio, bra gjort av oss - men förbaskat tråkigt. Fattar inte varför vi aldrig bokar tvättstugan tidigare, innan alla bra tider är slut! Gjorde det idag i alla fall, onsdag näst-nästa vecka har vi 17-22-passet igen.

Ossians farfar kom med present till honom från Babyproffsen, en anka med tre ungar från Brio i blått och gult. Det är mjuka leksaker, och "mamma Anka" har en dragkedja på magen där en av ungarna får plats. De lät på olika sätt, ankungarna, och det tyckte han var roligt - en pep, en rasslade och en tutade. Ännu roligare blir det nog sen när han kan pilla in dom i magen och stänga dragkedjan. Undrar om det är något sorts lekunderlag för hur barn blir till, haha.
    Ossian blir bortskämd av farfar hela tiden, men det är ju hans enda barnbarn än så länge så det är väl roligt för honom att handla till barn igen, det var ju ett tag sen hans egna var små.


// Sabina

0 kommentarer: