RSS

onsdag 9 juni 2010

Rödvinsköttfärsås

Slängde i en skvätt fond med rödvin i köttfärssåsen nyss, det blev riktigt mumsigt. Det gör det lite lyxigare med köttfärssås och snabbmakaroner ;-)


På tal om mat så lånade vi massor av kokböcker på biblioteket häromdagen, vi tänkte laga något ur dem i helgen. Kul med lite inspiration, och Johannes tycker det är roligare att laga mat när han har recept att gå efter. Tror inte han riktigt gillar mitt "krydda lite sånt och häll i lite sånt...". "Hur mycket då?!" "Tills det blir gott". Haha!

Vi är alldeles slut allihop idag också, Ossian som inte sover så ofta på dagen har tagit två naps. Dessutom sov vi till halv tolv, självklart med lite amning emellan (men ändå). Hoppas att vi slipper hans förkylning, men det känns ju som att det är något på gång när man är så trött och inte orkar något...

Fick en glad överraskning idag, jag hade räknat med att behöva betala tillbaka på skatten i år, men hade visst lyckats trolla fram lite återbäring istället - 592 kronor. Det känns väldigt välkommet!

Ikväll ska vi hämta Johannes på jobbet igen, men han ska cykla från stan eftersom han behöver cykeln i morgon när han ska på utbildning på Strandvägen. Eller så kanske jag är snäll och tar upp barnvagnen från bilen så vi kan lasta in cykeln där bak... Om den ens är kvar, tycker de flesta i Motala har en väldigt liberal "lånesyn" på andras cyklar. Tydligen smittas man av den om man kommer utifrån också, låt säga E-tuna till exempel? Hihi... burn! ;-)


// Sabina

0 kommentarer: