RSS

fredag 18 juni 2010

Vaccination

I förmiddags så vaccinerades Ossian, två sprutor (en i varje lår). Han gallskrek förstås, men fick tröst av sin pappa och fick tutte efteråt också. Så det gick ganska bra ändå!
    Efteråt körde vi Johannes till jobbet, jag hade tänkt åka tillbaka till stan direkt men vi kände bajsdoft från Ossians blöja så det blev en titt in hos mamma och pappa. Fy fasen vilken trafik det har varit i stan idag, förresten. Folk som åker kors och tvärs i filerna, världens köer och bilar som gör vändningar både här och var.

När vi åkte hemåt igen åkte vi till Maxi och handlade lite blöjor och annat, sen till min arbetskamrat som hade hoppgunga och lära-gå-stol till utlåning. Sen blev det äntligen hem till lugnet!

Ossian har verkat må bra efter sprutorna, lite knäig kanske, men han har lekt och pratat hela eftermiddagen och kvällen. Lite feber nu innan han la sig hade han dock, men det var inget som märktes på honom alls. 38,6, hoppas det inte blir mer. Men då får han Alvedon i så fall, vi vill inte vara med om några läskiga feberkramper.
Han hade gått upp och växt bra, 63,5 cm lång och 5925 gram.

Känner mig lite sympatitrött, blir nog väääldigt tidig kväll känns det som...

// Sabina

0 kommentarer: