RSS

tisdag 15 juni 2010

Seoulsken (skånska - solsken)

Fint väder idag, det gillar vi!

Johannes jobbade tidigt och kort pass idag, så klockan tolv när han slutade åkte vi till mamma och pappa en sväng och åt lite mat och fikade. Johannes blev såklart satt i arbete av sin svärfar ;-)
    Ossian fick ett paket av sin gammelfarbror med fru, ett jättefint set med en rutig body i svart-blått-grönt och ett par riktigt blå byxor till. Han älskar ju blått, så det kommer han bli så snygg i! Vi ska bara tvätta det först, så ska det invigas sen.

Både igår och idag så har vi mörklagt sovrummet vid åtta och nattat Ossi, och det har gått bra än så länge. Han somnar för natten precis som om det vore senare på kvällen. Det är skönt, men man blir lite rastlös - vad ska man hitta på när man är "barnfri"?

Idag i affären så var vi där i samma ögonblick som en liten skit snattade ett cigarettpaket. Jag såg det inte, och inte kassörskan heller, men en som plockade i sina varor bredvid mig såg det och sa till. Vet inte om de fick tag på honom, men måste säga att han var både snabb och fingerfärdig. Hoppas han hittar en bättre användning för det snart!

Nu ska jag äta lite pasta och "kulkorv" och slänga ett öga på brassarna mot nuclearpojkarna.


// Sabina

0 kommentarer: