RSS

måndag 19 april 2010

Alla uppdaterar så sällan?

Vad har det blivit av folk? Hälften av bloggarna jag följer uppdateras nästan aldrig numer... knappt ens en gång i veckan? Tråkigt...!
    Men den andra hälften följs med spänning!

Det gick bra på BVC idag också, förutom att han hade kissat ner sig helt och hållet innan vi kom dit och var jätteledsen först. Nu väger han 4635 gram och är 56 cm. Han hade gått upp lite mer än han egentligen behöver, och det känns jätteskönt att man har mat så det räcker! Ibland känns det ju som att han vill äta jämt, men det är antagligen bara för att det ska produceras mer. Tror han planerar att bli hockeyspelare, då måste han ha lite kropp att bygga på!
    Han följde också jättebra med blicken och vände på huvudet som han skulle (visst förväntar de sig mycket av en fyraveckors *ironi*) så jag tror att vi ska skaffa ett babygym åt honom snart!
    Nästa vägning skulle vi ta i samband med första föräldraträffen den fjärde maj. Får se om det är några man känner där. Hoppas att det känns lite roligare än träffarna innan förlossningen, då var vi ju bara första gången för att det kändes flummigt och en del av personerna upplevdes väldigt oseriösa... Det här blir väl mest folk från Västerområdet, antar jag.

Vi träffade lite släktingar från E-tuna hos farmor Rinta idag också, Ossian fick nästan en ny lekkamrat. Han ska bara växa ikapp lite så kan de busa ihop sen! Han fick jättefina kläder, skjorta, shorts och en body med KIZZ-loggan på! Haha, det blir görsnyggt sen i sommar!
    Det var tänkt att vi skulle ha köpt potatis på hemvägen sen, men det var gap och skrik utan ände så det blir nog pasta ikväll också, suck... För nu vill jag inte krångla ut med honom igen, han har redan blivit av och påklädd tillräckligt många gånger idag och har somnat så gott i sin säng.
    Sin egen säng ja, den sover han i om nätterna nu. Jag tror nästan han sover lite bättre där än i vår! Det tar lite längre tid för honom att somna, men när han väl sover så sover han väldigt bra. Och vi sover också bättre när han ligger för sig själv.

Det blev inget dammsuga idag heller, får väl ta det i morgon. Vi har ingenting inplanerat än i alla fall!
    Och till sist... Den 22:e maj åker vi till Kolmården, Kommunal bjuder! Tjohoo!

// Sabina

0 kommentarer: