RSS

torsdag 22 april 2010

April april!

Vilket sinnessjukt väder det var igår. Sol, snö, hagel, regn, sol, hagel, snö, regn, sol... Där kan man verkligen snacka om aprilväder! Läste i tidningen att det här förhoppningsvis är sista veckan som vinter och vår slåss mot varandra, sen kommer våren på riktigt och efter det sommaren. Hoppas att det stämmer.

Fuskade med maten igår, med bland annat kinapuffar och fikabröd. Så ni kan ju gissa hur det lät här hemma eftermiddag-kvällen... *suck*.
    Men idag har jag skött mig! Köpte glass från Tofuline, dvs sojaglass, och den var riktigt smaskig. Trodde det skulle smaka pekka, men det var knappt någon skillnad från glass gjord på mjölk. Smakade flädersorbén också, och hade i vindruvor. Också riktigt mumsigt.
    Saknar ost något fruktansvärt, min kropp skriker efter kalcium!

Vi var och tog bild till tidningen idag på Studio Liverpool & Dacke, tror den blev jättefin. Ossian var alldeles fascinerad av studion med alla fina lampor. Nu får ni hålla utkik i Motalatidningen, Corren och Östgötatidningen nästa vecka!
    Beställde också ett paket med bilder, fyra små och en större. Det kostade 350:-, så släktingar som vill ha en av de mindre bilderna får gärna lägga in en slant...! Ramar kan jag köpa på "jobbet" om det är så (fotografen tar ju rätt mycket för sina).

Mailade också om ett begagnat babygym, får se om det är kvar. Sjuttio kronor ville hon ha för det, det låter väldigt rimligt. Det är ett likadant som på bilden i inlägget från igår!

Nu blir det att läsa lite och kolla på hockeyn samtidigt. Håller fortfarande på Djurgården sålänge, usch för HIV71... ;-)

// Sabina

1 kommentarer:

sandra sa...

Sv: huvudändan är alltid upphöjd eftersom han vart småsjukt hela tiden sen han kom ut.