RSS

torsdag 15 april 2010

Geez, så trött jag är!

Ossian har inte sovit mer än en timme i sträck från klockan fyra i morse. Han vill ha mat, mat, mat - så hoppas han är på bättringsvägen om han är så hungrig. Så vill han sitta upp lite för att andas bättre. Och dyngsur var han en gång också, skitblöjor de där Libero! Han blir blöt upp på ryggen och ut på sidan och upp på magen, klart han gallskriker då. Det blir ju iskallt... nästa gång åker vi till en annan affär om Pampers är slut där vi ska handla.
   
Nu sover plutt i sin egen säng som är höjd vid huvudänden med två böcker på varje ben (för om de ligger plant med förkylning kan det tydligen bli öroninflammation av det), med en filt och sen sitt täcke över sig. Och nu verkar han sova lite bättre, faktiskt! Han är väl lite frusen kanske. Måste införskaffa en termometer idag, fick ju nästan skäll av BVC-tanten för vi inte hade nån... ^.^
    Annars så sa hon att vi skulle hålla koll på temperaturen, feber i någon dag gör inget, och på andningen så det inte låter värre. Blev han inte sämre skulle vi ses på måndag som inbokat, blev han sämre så var det bara att ringa till läkare. Det kan ju vara så att han behöver lite hjälp med slemmet. Fick också tips om Renässans näsdroppar, koksaltslösning. Det kan ju vara nåt när han ska äta eller sova.

Johannes-pälsk börjar vid fyra idag, så vi kanske tar en liten promenad med barnvagnen. Vi gick en sväng igår också, Ossian helt inbakad i overall och filtar. Han sover ju så bra utomhus, och lite frisk luft skadar nog inte när det är så fint väder. Det är ju bra för mammas figur också, haha! Vågen har stannat på 58 kilo, det känns tråkigt när det gick så fort ner i början.
    Tror förresten att Johannes och jag börjar få samma förkylning. Han kände sig lite uschig igår, och för mig känns det hela tiden som att jag fått en kallsup! Kanske dags att plocka fram te och honung... eller ta en extra skvätt kaffe! ;-)

// Sabina

0 kommentarer: