RSS

torsdag 1 april 2010

Mysteriet med engångstrosorna pt.2

Vet inte om någon kommer ihåg det, men jag lovade att recensera engångstrosorna som jag beställde från La Redoute! Dom var ju såklart inte vidare snygga, de är i modell "flicktrosa" om ni kommer ihåg hur trosorna såg ut när vi var små. Dessutom rätt genomskinliga och lite pappersaktiga, men fortfarande mjuka.
    I alla fall livräddare precis efter förlossningen när man inte äger så mycket annat än string/inte orkar tvätta underkläder typ varje dag om det skulle råka läcka. Bara att slänga dem i soppåsen och ta ett nytt par!
    Jag skulle också vilja rekommendera er att sno med er sjukhusets nättrosor och några bindor med hem... inte så snyggt och så, men de är görbra. Det dröjer några dagar innan affärens nattmodell är lagom ;-)

Idag har det varit fullt upp, Johannes bror och familj var här på fika och sen har vi tvättstugan nu ikväll. Det hände en lite rolig grej nyssens förresten - vi var på Östenssons med vagnen och handlade. Blöjor behövdes, så vi la paketet i korgen i underredet på barnvagnen eftersom det var för stort för varukorgen. Och där låg paktet kvar förbi kassorna och ända hem!
    Man ser nämligen inte ner under liften från handtaget, eftersom vagnen är ganska låg, så vi glömde ju helt bort dem. De som stod på sidan lär ju däremot ha sett att paketet låg där - tur att ingen sa något. Johannes hade dessutom kvar ett par chokladbitar från ett tidigare besök i jackfickan, tänk om de hade velat kolla våra fickor?! Det hade blivit väldigt besvärligt.

Nu ser jag fram emot att få gå och lägga mig, bara väntar på att Ossi ska vakna och vilja ha mat så man kan lägga sig i sängen med honom och somna samtidigt...

0 kommentarer: