RSS

fredag 9 april 2010

Ossians första fest

Idag, tre veckor och två dagar gammal, har Ossian varit på sin första fest.
    Vi hade varit på apoteket i Marieberg och på Lidl när vi mötte Timo som kom från jobbet. Så vi bestämde oss för att hälsa på Johan i hans nya lägenhet, och grabbarna köpte med ett par folköl. En Sonny var där, och senare kom det ett par stycken till. Då gick vi hemåt, innan det blev gapigt - men Ossian trivdes bra med musik och öl, tror jag ;-)
    Någon gång ska vara den första!

I morgon så kommer Johannes mamma hit, hoppas att hon kan hålla sitt barnbarn den här gången. Han har sovit varenda gång hon varit annars!
    Funderar på att besöka loppiset en sväng också, det som de har bortåt Gustavsvik på någon gård. Det var tydligen några bekantingar som hade bord där. En promenad ska det väl bli i alla fall, bara det inte spöregnar.

Satte in en massa kort i våra två fotoalbum idag också - ett ska vi göra till familjebildsalbum och det andra är en massa annat, som bilder från i somras! Ser så gött ut, grillbuffé i Vadstena, Varamon... massa somrigt helt enkelt! Plus ett par äldre bilder, sånt som är kul att se tillbaka på.

Nu ska jag skriva lite kommentarer i "familjealbumet" och sen sova. Btw - Solsidans säsongsavslutning idag var ju fenomenal!

// Sabina

0 kommentarer: